Homlokzat hibaelhárítás

Tisztelt Tulajdonosok!
 
A lakópark több homlokzati részére sajnos az elmúlt 15 év rányomta bélyegét, több helyen a teraszok oldalsó burkolata felfagyott, levált, a vakolat van ahol már potyog, de legalábbis látszik, hogy felhólyagosodott. Ezeket a részeket, a balesetveszély elhárítása végett, el kell távolítani.
 
Most első körben - mivel a teljes felújítás, sok-sok millió forint lenne - a leváló, felfagyott stb. elemeket leszedik, leverik, hogy semmiképp ne okozzanak balesetet. Majd a következő időszakban megtörténik a helyreállítás.
 
Az épületeken sorra mennek a szakemberek, az első blokk a Gesztenye utca 7-9-11 lesz. Amint itt befejezik, mennek a következő tömbhöz. Ahogy haladnak, jelezzük, hogy melyik épület lesz a következő.
 
A vakolat, burkolatok leszedése elkerülhetetlenül zajjal, kosszal jár. Igyekeznek a munkások a lehető legkisebb kellemetlenséget okozóan dolgozni, de kalapálniuk kell, a sittet össze kell szedni stb.
 
Kérem tehát megértésüket és türelmüket, az Önök biztonsága érdekében dolgoznak majd. Létráról fogják a magasabb helyeket elérni. A kerttulajdonosokhoz is be kell jutni (kívülről, nem lakáson keresztül), mert a létrát el kell helyezni.
 
Kérjük ne akadályozzák a munkájukat! Otthon nem kell tartózkodniuk Önöknek. De a kertekből megköszönjük, ha elparkolnak (pl. bútorokra ne potyogjon le semmi), teraszokon ne legyenek kint olyan dolog, amit féltenének stb.
 
Napközben 8.00-16.00 óra között fognak dolgozni. Első körben 2020. május 11-től (hétfő) a Gesztenye u. 7-9-11. épületnél kezdenek.
 
Tisztelettel
 
Közös képviselő