Irásbeli szavazás

Tisztelt Tulajdonosok!

Az Önök közreműködésével és támogatásával 2018-ban 3 db Fundamenta Lakástakarék szerződést kötött a társasház, mely biztosítékot nyújt a tulajdonosoknak, hogy a tervezett felújításokon felül egy bármikor bekövetkező, hirtelen javításokra is anyagilag felkészült legyen a társasház. Ahogy korábban már többször jeleztük, a most már több mint 10 éves társasház életében számos felújítás, javítás elkerülhetetlenné vált – így elsősorban a társasház „lelkét” jelentő gépészet, s a kazánok.

Ezek a berendezések egész évben, napi 24 órában működnek a kezdetektől. Szinte minden egyes kazánháznál az elkövetkező téli időszak előtt muszáj több alkatrészt cserélni (van, ahol kazántestet, légtelenítőt stb.). Ezen felül mostanra a bejárati ajtók, kerti kapuk zárszerkezeteinek, ajtóbehúzó karok cseréjének is eljött az ideje (ami védelmi funkciót is betölt), de több helyen megsüllyedt a közös részen a viacolor járda, homlokzati javítások (pl. teraszok oldalszegélyei) is javítandóak. Ezek összességében nagyon sok pénzbe kerülnek.

A meglévő Fundamenta szerződések segítségével ezek a mostanra sürgős felújítások, javítások megoldhatóak úgy, hogy Önöknek ne kelljen más társasházaknál szokásos „egyszeri nagyobb összegű befizetést” eszközölniük, ne kelljen közös költséget emelni stb.

Mai nappal írásbeli szavazást rendeltem el a meglévő 3 db Fundamenta Lakástakarék szerződések közül 1 db igénybevételére áthidaló kölcsönnel, melyre vonatkozóan a tájékoztatót és a szavazólapot eljuttatjuk Önökhöz.

A szavazási határidő október 24-e, kérem addig juttassák el hozzám a szavazólapokat.

Köszönettel

Közös képviselő