Közgyűlés

Tisztelt Lakók!
 
Tegnap lezajlott a Közgyűlés, köszönöm mindenkinek, aki részt vett, s azoknak is, akik előtte írásban jelezték felém észrevételeiket.
 
A jegyzőkönyvet igyekszem ma/holnap elkészíteni, azt megküldjük Önöknek, s külön értesítőt is küldök ingatlanonként/tulajdonosonként a közös költség változásról, segítségképpen.
 
Ahogy korábban jeleztem, a közös képviselői feladatokról lemondtam (személyes okokból), a felmondási idő mai naptól megkezdődött, ez max. 90 nap.
Amíg az új üzemeltetőt/közös képviselőt megválasztják természetesen ugyanúgy dolgozom, elszámolások, napi teendőkben semmi változás nem lesz, ha bármi kérdésük/kérésük van forduljanak hozzám bizalommal.
 
Én ezúton is köszönöm Mindenkinek az elmúlt 8 évet, társasházukat rendben, pénzügyileg és adminisztratív szempontból fogom átadni utódomnak, minden folyamatban lévő ügyről és eljárásról tájékoztatom, ha segítségre szorul az első időszakban, rendelkezésre fogok állni.
 
Külön köszönöm a Számvizsgáló Bizottság tagjainak a rengeteg segítséget, útmutatást - tegnap új SzVB tagokat választott a Közgyűlés, biztos vagyok benne, hogy a jövőben is figyelemmel kísérik a "háttér munkákat" az Önök megnyugvására.
 
Tisztelettel
 
Egyed Szilvia Eszter