Értesítés

Tisztelt Tulajdonosok!

Ezúton egy magánjellegű levelet kívánok Önöknek írni. Ahogy tudják én személy szerint a kezdetektől, immáron 15 éve kezelem ezt a társasházat, szinte gyermekemként tekintettem rá. Voltak jó és rossz napok, de igyekeztem legjobb tudásom és minden percemben arra törekedni, hogy a társasház és annak lakói elégedettek legyenek munkánkkal.

Ha voltak hibák, elnézést kérek! Sokan, már 15 éve ismernek: túléltünk együtt már néhány nehéz korszakot, devizahitelek, beázások, és persze a „sári-korszak” :) Voltak heves közgyűlések és voltak csendes megbeszélések. A lakóparkban felnőttek azok a gyerekek, akikkel még anno együtt bicikliztünk az un. nyílt-napokon.

Sajnos mostanra már magán okokból nem lesz elegendő erőm és energiám a munkát ugyanúgy ellátni, mint eddig – ezért az Önök érdekében átadom helyem és jöjjön a fiatalság, a „felhő alapú” jövő :) .

Tegnapi nappal meghoztam azt a számomra nehéz döntést, hogy a legközelebbi Közgyűlés alkalmával (amit a hatályos rendelet szerint 90 napon belül kell megtartani, igyekszem minél előbb) bejelentem lemondásom. Ez azt jelenti, hogy az Adatnet Kft, mint üzemeltető és én mint a kinevezett közös képviselő a továbbiakban nem kezeljük társasházukat.

Természetesen a lemondást követő max. 90 napig – amíg nem találnak megfelelő új képviseletet – ügyvivőkénét minden feladatot ugyanúgy ellátunk, mint korábban, amint döntésüket meghozzák úgy az utódunknak minden információt, adatot, iratot stb. hiánytalanul átadunk.

A számvizsgáló bizottság felé megtettem a hivatalos bejelentést. Megírjuk közösen a hivatalos pályázati kiírást az üzemeltetésre, az ajánlatokat, ajánlásokat feléjük lehet majd megküldeni és természetesen segítek a kiválasztási eljárás lebonyolításában is.

Köszönettel

Egyed Szilvia Eszter