Gépészeti szerelések

Tisztelt Lakók!

A következő hetekben minden épületet érintő gépészeti, víz- fűtésszerelési munkálatokat végeznek a közös helyiségekben (kazánház, mélygarázs). A legtöbb munkálat halaszthatatlan javítás-csere, hogy a kazánok, szivattyúk, keringető gépészeti berendezések stb, folyamatosan és biztonságosan működhessenek. Egyúttal a szakemberek minden egyéb gépészeti szerelvényt is átvizsgálnak és szükség esetén cserélnek, így időben gyorsabb (egyszerre lehet a javításokat elvégezni), s sokkal költségkímélőbb (külön kiszállási, anyagbeszerzési díjak stb.).

A társasház anyagi helyzetének függvényében, s a szakemberek javaslatára (hol sürgősebb a munka az állapotfelmérés után) egymás után kerülnek sorra a kazánházi munkálatok. Minden érintett épületnél több nappal előtte jelezzük majd az időpontot!

Először a IX/2-es kazánház, azaz a Bányász u. 14-16-18. sz. lépcsőházakat érintően végzik el a munkálatokat, 2021. február 8-án (hétfői napon), 9.00-16.00 óra között.

Ezen időszak alatt nem lesz vízvételi lehetőség (mind a meleg- mind a hideg vizet érinti), sem fűtés.

A szakemberek igyekeznek minél gyorsabban végezni, de a fűtési vizet le kell engedni,  majd az új tartályokat feltölteni stb, próbafűtést indítani stb – ez időigényes.

Türelmüket és segítő közreműködésüket köszönjük!

Közös képviselő