Terasz oldalburkolat

Tisztelt Tulajdonosok!
 
Az erkélyek oldalszéli burkolatának leszedését a héten folytatják. Számos helyen már leszedték a felfagyott lapokat korábban, de most a többi terasznál is "dobja le" a ház. A korábbi egyeztetések szerint nem hidegburkolatot helyeznek majd vissza, hanem a ház színére vakolják - így a jövőben már nem lesz ilyen probléma.
 
Mivel rendkívül nagy szakember hiány van, hónapokra előre lehet csak megbízható jó minőségben és megfelelő áron dolgozó kőművest találni, ezért most egyelőre a balesetveszély elhárítására való tekintettel csak leszedik a lapokat, a vakolás és színezés későbbi időpontban történik.
 
Ez a munkálat független(!) a lambéria felújításától, más szakember végzi. A teraszokat létrával lehet megközelíteni (mind a tetőtéri, mind az emeleti teraszokat), amit a kertek felől tudnak megközelíteni.
 
Kérem a kerttulajdonosokat, hogy a szakember munkáját segítsék (elsősorban azért is fontos, hogy ne hulljon le a kertbe-teraszukra a burkolat okozva ezzel bármilyen balesetet).
 
Nem tudott pontos időpontot mondani a kőműves (délelőtt v. délután tud dolgozni), mivel sürgősséggel kértem meg a munkára. Az összes teraszt felmérik, azokat is, ahol még nem látszanak a felfagyás nyomai.
 
Közös képviselő