Tetőtéri lambéria állagfelmérés

Tisztelt Tetőtéri Lakás Tulajdonosok!

Korábbi előzetes tájékoztatásunknak megfelelően a Közgyűlés által megszavazott tetőtéri lambéria hőszigetelés felújítás munkálatainak megkezdése előtt a szakemberek elvégeznek egy részletes, a lambéria és fa felület átvizsgálásával együttes bejárást (a javításra, csiszolásra, esetleg cserére szoruló fa felület pontos nagyságának és anyagigényének felmérése céljából).

A felmérésre május 11-13 (péntek-vasárnap) napokon kerül sor, 11-én (pénteken) délután, 12-én és 13-án pedig a délelőtti órákban. A felmérés tetőtéri teraszonként néhány percet vesz igénybe (semmilyen munkálattal nem jár még – kosz, piszok nem keletkezik). A költséghatékonyság miatt a felmérést még nem állványzatról végzik (többszázezer forint lenne ennek díja), hanem kérjük, hogy a tulajdonosok engedjék be a szakembereket a teraszra.

Amint a Közgyűlés által megszavazott Fundamenta lakástakarék hitel összegét a társasház részére folyósítják (várhatóan két hét múlva), utána már maga a felújítási munkálat is elkezdődik, ennek időpontjáról majd ki lesznek értesítve (ekkor már állványzatról történik a munkálat, nem szükséges otthon tartózkodni).

Kérem tehát Önöket, hogy a felmérésre május 11-13 között biztosítsák a bejutást a teraszokra. Május 11-én (péntek délután 16.00 órától) a VIII-as és X-es épületek, 12-én (szombat délelőtt 9.00 órától) a IX-es épületre, míg 13-án (vasárnap délelőtt 9.00 órától) a VI-os és VII-es épületekre kerül sor.

Pontos beosztást nem tudunk, hiszen nem lehet előre kiszámítani, hogy 1-1 terasznál mennyi időt töltenek el a szakemberek a felmérés során.

Segítő közreműködésüket megköszönve,

Tisztelettel

Kupcsik Szilvia

Közös képviselő