Tetőtéri lambéria felújítás

Tisztelt tetőtéri tulajdonosok!
 
A lambéria felújítás felületkezelésével (csiszolás, lambéria csere, alapozás) nagyon jól haladnak a szakemberek (kezdés június 11-én, hétfőn reggel), a VIII-as épület után már mennek sorba a többi épülethez is, most a X-es következik (Bányász 2-6.).
 
Mivel változó, hogy kinél milyen állapotban van a lambéria, nem tudják pontosan megmondani kihez mikor érnek oda, ezért KÉREM ÖNÖKET, hogy a teraszokról tegyék el a dolgaikat, akár már a IX-es épületnél is, lehet holnap-holnapután már ott is tudnak dolgozni. Sorban mennek aztán a VI-os, majd a VII-es épületekhez.
 
Nem kell otthon lenni a tulajdonosoknak, állványról dolgoznak, csak annál gyorsabban haladnak, minél kevesebb "holmit" kell letakargatni, kerülgetni a teraszon.
 
Továbbá - ahogy korábban jeleztem - ismételten kérem, hogyha bármi fel van szerelve a lambériára (napellenző, antenna stb), azt szereljék le, mert nem tudják a fát előkészíteni, illetve majd a szigetelőanyagot felhordani.
 
Azoknál, akiknél nem szerelik le pl. a napellenzőket, s a szakembereknek kell leszedni és visszatenni, plusz költsége lesz, de ezt nem a társasház fizeti!
 
Közreműködő segítségüket köszönjük!
 
Közös képviselő