Tetőtéri lambéria felújítási munkálatok megkezdődnek

Tisztelt Lakók!

A Közgyűlés által megszavazott tetőtéri lambéria felújítási munkálatok 2018. június 11-én (hétfő), 8.00 órakor megkezdődnek.

Első ütemben a VIII. sz. épületen (Vágás u. 39-41) dolgoznak majd. Egy-egy teraszon 2 maximum 3 napig tevékenykednek (csiszolás, anyagfelvitel, takarítás, átadás). A napi munkaidő 8.00-19.00 óra között lesz.

KÉREM, A TETŐTÉRI TERASSZAL RENDELKEZŐ LAKÁSOK TULAJDONOSAIT, hogy értékeiket tegyék el a teraszról a felújítási munkálatok idejére.

A hőszigetelő anyag felvitele nem jár kosszal, de a csiszolás, esetleges lambéria csere igen. A munkások is könnyebben hozzáférnek a teljes felülethez, ha nem kell a virágokat, bútorokat kerülgetniük. A munkálatokat döntően daruról, emelőkosárról végzik az utcáról, de lehet lesz olyan része az épületnek, amit csak mozgóállványról érnek el. Kérem ezt a kerttulajdonosok is vegyék figyelembe!

A következő épület a X. számú lesz (Bányász 2-6), majd a IX-es (Bányász 8-18), a VI-os (Bányász 20-26) és a végén a VII. (Felsőmalom 11-17).

Az egyes ütemek (épületek) előtt jelezzük, hogy várhatóan mikor kerülnek sorra – kérem vegyék figyelembe ez időjárás függő munkálat, tehát nem tudják pontosan előre megmondani mikor érkeznek mely teraszhoz, mely épülethez.

Közreműködő segítségüket köszönjük!

Budapest, 2018. június 4.                       Közös képviselő